Plněné řezy ze svíčkové
40 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- 20gramůMáslo čerstvé
- 200gramůLečo sterilované
- 2lžíceKečup
- 100gramůSýr Moravský bochník 45%
- 100gramůŠunka dušená
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
46 mg
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté maso nakrájíme na 8 stejných plátků, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
- 2Čtyři plátky poklademe plátky šunky a sýru, přiklopíme zbylými řezy a okraje sklepneme.
- 3Maso zprudka po obou stranách opečeme na oleji a vyjmeme na nahřáté talíře.
- 4Olej od pečení slijeme, na pánev přidáme máslo, lečo a kečup. Vše osmahneme a nalijeme na řezy.
- 5Podáváme s opečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.