Plněné rybí karbanátky (zrazy)

45 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
752 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
48 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé rozkrájíme na kostky a do mléka namočíme rozkrájené žemle, nadrobno pokrájíme cibuli, natvrdo uvaříme vejce. Vejce oloupeme a nadrobno nasekáme, velké sterilované okurky krájíme na malé kostičky.
  • 2
    Filé se žemlemi dvakrát umeleme na strojku, osolíme, opepříme a přidáme lžíci Solamylu, dobře promícháme, ze směsi pak uděláme větší placičky.
  • 3
    Na lžíci másla orestujeme nadrobno rozsekanou cibuli, přimícháme posekaná vejce a okurky, podle chuti osolíme, směs poklademe na připravené placičky. Zabalíme, vytvarujeme do podoby karbanátků, lehce obalíme v prosáté strouhance a po obou stranách do zlatova opečeme na oleji.
  • 4
    Hotové zrazy podáváme teplé nebo studené s majonézou, ochucenou strouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.