Plněné svíčkové řezy

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
28 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
606 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z masa nakrájíme 8 řízečků. Lehce je naklepeme rukou, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať najemno, očka rozsekáme, citronovou kůru nastrouháme nahrubo a vše smícháme v misce.
  • 2
    Na polovinu řízků dáme díl sardelové směsi, překryjeme druhou polovinou řízků, okraje sklepneme paličkou a řízky obalíme v mouce. Řízky z obou stran osmažíme na másle dozlatova. Usmažené řízky vyjmeme a držíme na teple.
  • 3
    Do výpeku přimícháme smetanu, cukr, citronovou šťávu a usmažené řízky. Dusíme na mírném plameni zhruba 12 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.