Plněné vepřové kapsy

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
40 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
572 mg
Cukr
313 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky a na straně prořízneme do masa kapsu. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Nivu rozkrojíme na 8 stejných plátků, každý obalíme plátkem šunky. Vložíme do kapes v mase a uzavřeme párátkem.
  • 3
    V pánvi na rozehřátém oleji řízky po obou stranách opékáme asi 4 minuty. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 4
    Omytá a osušená rajčátka pečeme ve výpeku na pánvi asi 2 minuty.
  • 5
    Vepřové kapsy upravíme na talíře spolu s rajčátky, pokrm ozdobíme snítkou petrželky.
  • 6
    Vhodnou přílohou jsou široké nudle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.