Plněné žampionové hlavičky

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
11 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme a odřízneme hlavičky. Nožičky nasekáme nadrobno.
  • 2
    Na pánvi zpěníme část másla a opečeme na něm hlavičky, po každé straně asi minutu. Dáme stranou.
  • 3
    V misce ušleháme žervé se zbylým máslem, solí a kořením, vmícháme nakrájenou šunku, nasekané nožičky žampionů a touto směsí naplníme hlavičky.
  • 4
    Naskládáme na plech vyložený alobalem a prudce zapečeme 10-15 minut v předehřáté troubě.
  • 5
    Ozdobíme petrželkou a podáváme na míse s dílky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.