Plněné žampiony
40 min.
Ingredience
- 1kusPetržel - nať
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 10kusůŽampiony čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
24 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
13 g
Cukr
27 g
Postup přípravy
- 1Žampiony omyjeme, oddělíme nohy od hlav a pokrájíme je na kostičky.
- 2Osmahneme nakrájenou a oloupanou cibuli na oleji, přidáme k ní žampionové nohy a kmín.
- 3Krátce osmahneme, přidáme vejce, petrželku a umícháme.
- 4Poté osolíme, opepříme.
- 5Směsí plníme žampionové hlavy a posypeme je strouhaným sýrem.
- 6Poté dáme zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 24. 11. 2015
Plněné žampiony
😉😁