Plněný chňapal s rajčaty a koriandrem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
21 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 220 °C. Do čisté ryby uděláme z každé strany 3-4 zářezy, osolíme a opepříme. Rybu vložíme do vymazaného pekáčku.
  • 2
    Po dvou lžících nasekané cibulky a koriandru odložíme na ozdobu. Rajčata, cibulky, koriandr a česnek smícháme, osolíme a opepříme. Polovinou směsí naplníme rybu a zbytek nasypeme nahoru. Rybu podlijeme vínem a za občasného přelévání šťávou pečeme 20-30 minut, dle velikosti ryby.
  • 3
    Na podnosu přelijeme vypečenou šťávou a posypeme nasekanou cibulkou a koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.