Plněný květák
75 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5kilogramVepřové maso mleté
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3stroužkyČesnek
- 1kusKvěták
- 1lžičkaSůl
- 4plátkyAnglická slanina
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
31 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do poloměkka uvaříme ve slané vodě květák.
- 2S vejci a kořením smícháme maso.
- 3Střed květáku vydlabeme a naplníme masovou směsí.
- 4Květák potom zabalíme do alobalu, přes náplň dáme plátky slaniny a 45 minut pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.