Plněný pastiňák

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
17 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme, šalotku pokrájíme nadrobno. Pastiňák na 10 minut ponoříme do horké vody, vyjmeme, rozřízneme podélně na dvě půlky a vydlabeme dužinu. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme šalotku s česnekem, osmahneme. Přidáme plátky žampionů, orestujeme, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Pánev odstavíme, směsí naplníme pastiňáky, upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.