Plněný pita chléb kuřecím masem
35 min.
Ingredience
- 2lžíceOcet vinný
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceMed včelí
- 2lžíceOlej sezamový
- 300gramůKuřecí prsa
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 100gramůSalát ledový
- 100gramůJogurt bílý
- 4plátkyChléb Pita
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
857 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Gril předehřejeme na střední teplotu a vyložíme mřížku alobalem, který potřeme rostliným olejem. V misce si smícháme ocet, sójovou omáčku, med, sůl, pepř a sezamový olej. Řízky dáme do misky a omáčku do masa pořádně vetřeme. Poté dáme na gril a grilujeme 5 minut z každé strany.
- 2Maso necháme lehce vychladnout a během toho si rozkrojíme pita chleby a dáme na gril rozehřát. Maso si rozkrájíme na kostičky a přidáme k němu rajčata, natrhaný salát a jogurt. Promícháme a směs dáme do kapsy v chlebu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.