Plněný pórek

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
897 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
32 g
Sacharidy
132 g
Vláknina
17 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso osolíme, opepříme a promícháme s žemlí, kterou jsme namočili do mléka, a nasekanou petrželkou.
  • 2
    Bílou část pórku podélně rozkrojíme, opereme a vždy mezi dvě poloviny vložíme váleček masové nádivky a stiskneme.
  • 3
    Naplněné pórky srovnáme těsně k sobě do kastrolu, zalijeme rozvařenými a prolisovanými rajčaty a dusíme asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.