Plody moře na česneku a estragonu
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 30mililitrůOlej slunečnicový
- 250gramůMořské plody mix
- 1stroužekČesnek
- 1gramEstragon
- 200mililitrůVíno bílé
- 400mililitrůVývar rybí
- 2gramyCitronová kůra
- 5gramůJíška instantní
- 1gramSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 20mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
589 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na oleji orestujeme plody moře, najemno nasekanou cibuli a česnek. K této směsi přimícháme estragon. Směs podlijeme vínem a rybím vývarem. Vše povaříme tak dlouho, dokud šťáva nezhoustne.
- 2Poté nastrouháme citronovou kůru, kterou promícháme se směsí česneku, cibule, estragonu, vína a vývaru. Nakonec přilijeme smetanu a přivedeme k varu. Vše zahustíme jíškou. Osolíme a opepříme podle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.