Plody moře na česneku a estragonu

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
589 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji orestujeme plody moře, najemno nasekanou cibuli a česnek. K této směsi přimícháme estragon. Směs podlijeme vínem a rybím vývarem. Vše povaříme tak dlouho, dokud šťáva nezhoustne.
  • 2
    Poté nastrouháme citronovou kůru, kterou promícháme se směsí česneku, cibule, estragonu, vína a vývaru. Nakonec přilijeme smetanu a přivedeme k varu. Vše zahustíme jíškou. Osolíme a opepříme podle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.