Plody moře na špagetách

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
944 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
38 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi zahřejeme polovinu olivového oleje a zesklovatíme na něm na kostičky nakrájenou cibuli a česnek, podlijeme smetanou a provaříme. Potom přidáme rajský protlak, brandy, sůl a pepř. Z rukoly odstraníme stonky, omytá cherry rajčátka rozpůlíme, těstoviny uvaříme „al dente“ podle návodu. V pánvi zahřejeme zbývající olivový olej a při vysoké teplotě na něm prudce a rychle osmahneme mořské plody, osolíme a opepříme. Uvařené těstoviny krátce před podáváním promícháme s rukolou a cherry rajčátky, přelijeme smetanovou omáčkou a nahoru navrstvíme mořské plody. Posypeme strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.