Plzeňská vejce
0 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 2lžíceMajonéza
- 1lžičkaPetržel - nať
- 2kusyRajčata
- 120gramůRak říční
- 1stroužekČesnek
- 1lžičkaProtlak rajčatový
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
53 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme, zchladíme a podélně rozřízneme, žloutky vyndáme, prolisujeme, smícháme s nakrájeným račím masem, rajčaty na drobno a promícháme, okořeníme worcestrem, solí, prolisovaným česnekem a majonézou.
- 2Směsí naplníme vejce a polijeme zředěnou majonézou smíchanou s rajským protlakem.
- 3Zdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.