Plzeňský masový salát

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme hořčici, ocet, olej a pivo, přidáme jemně nakrájenou petrželku a zálivku dochutíme pepřem a solí.
  • 2
    Roastbeef na krájíme na malé kousky. Stejně nakrájíme i omyté jarní cibulky, omytou a jadýrek zbavenou feferonku a očištěné omyté žampióny.
  • 3
    Nakrájené maso, zeleninu a houby důkladně promícháme se zálivkou a necháme do druhého dne odležet.
  • 4
    Na servírovací talíře rozložíme omytý a na kousky natrhaný salát, dáme na něj proleželou směs.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.