Poctivá květáková polévka

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
31 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
16 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si jíšku, v hrnci rozpustíme máslo, osmahneme na něm mouku, zalijeme studenou vodou a mícháme.
  • 2
    Přidáme masox, zelenou petrželku, nakrájenou mrkev a květák, který rozebereme na růžičky.
  • 3
    Vaříme, občas promícháme.
  • 4
    Poté slijeme plechovku hrášku a přidáme do polévky.
  • 5
    Rozšleháme vejce a nalijeme je do polévky.
  • 6
    Dochutíme solí, pepřem a polévkovým kořením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.