Podkrkonošské skopové

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
54 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
565 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme nakrájené maso, přisypeme nakrájenou cibuli a zeleninu, podlijeme a dusíme doměkka. Hotové maso vyndáme, šťávu zahustíme jíškou (do roztopeného másla v kastrůlku jsme vmíchali mouku), kterou rozředíme vývarem, a rozšleháme dohladka. Přidáme drcený česnek a koření.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.