Pohankové karbanátky s uzeným masem
50 min.
Ingredience
- 300gramůPohanka
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůČesnek
- 100gramůCibule
- 200gramůUzené maso vařené
- 100gramůMouka pšeničná hladká
- 4gramyMajoránka
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůMouka pšeničná hrubá
- 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
38 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Pohanku propláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do hrnce s osolenou vroucí vodou, vaříme 20 minut doměkka, scedíme a necháme okapat.
- 2Na masovém strojku spolu umeleme uvařenou pohanku, cibuli a uzené maso. Vše vložíme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, mouku, sůl, pepř, vejce, majoránku a vypracujeme těsto.
- 3Z těsta tvarujeme karbanátky, které obalíme v hrubé mouce a usmažíme v rozpáleném sádle dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.