Poléva špenátová s bramborami

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
210 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě si uvaříme brambory nakrájené na kostičky s česnekem.
  • 2
    Z mouky a másla si uděláme světlou jíšku, kterou poté zalijeme odvarem z brambor a rozmícháme dohladka. Přidáme prolisované brambory se špenátem a krátce povaříme.
  • 3
    Polévku zjemníme mlékem.
  • 4
    K polévce podáváme topinky z bílého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.