Polévka Alsacienne

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí pokrájíme na tenké proužky, oloupané brambory nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Do hrnce dáme rozškvařit malé kostičky slaniny, přidáme cibuli, kterou necháme zesklovatět. Potom přidáme nakrájené zelí a brambory, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem z kostí.
  • 3
    Na mírném ohni vaříme 1 hodinu, nakonec zjemníme smetanou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.