Polévka Aveyronnaise

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
917 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodnici a slaninu nakrájíme na malé kostičky, hlávkové zelí na jemné proužky.
  • 2
    V hrnci rozpustíme sádlo, na kterém necháme zpěnit slaninu. Přidáme pokrájenou zeleninu, oloupaný prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a 1 hodinu vaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou šunku, zjemníme smetanou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.