Polévka bramborová letní

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
5 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou cibuli, zeleninu nakrájenou na nudličky podusíme na másle, přidáme houby (sušené předem namočené). Vše osmahneme a poté zalijeme do roviny vodou.
  • 2
    Na zbytku másla uděláme světlou jíšku, kterou po částech zalijeme vodou, řádně rozmícháme a necháme povařit 15 min.
  • 3
    Poté jíšku smícháme se zeleninou, přidáme kapustu, kmín, osolíme a necháme dovařit.
  • 4
    Po odstavení polévky přisypeme nasekanou zelenou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.