Polévka brynzová Demikát s vejcem
40 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 250gramůBrambory
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaKmín celý
- 120gramůSýr Brynza
- 40gramůMáslo čerstvé
- 5,5litrůVoda pitná
- 1kusVejce slepičí
- 10gramůPažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
694 mg
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory nakrájíme na kostky a vložíme do osolené vařící vody s kmínem a nakrájenou cibulí. Uvaříme doměkka.
- 2Potom přidáme brynzu, stáhneme z ohně a brynzu necháme prohřát.
- 3Před podáváním do polévky všleháme vejce a přidáme máslo utřené s paprikou a pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.