Polévka Cultivateur

115 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
536 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer, mrkev a petržel oloupeme a nakrájíme nadrobno. Houby dobře očistíme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    V hrnci rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme zeleninu s houbami, krátce zasmahneme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přivedeme k varu, potom plamen stáhneme a na mírném ohni vaříme hodinu a půl.
  • 3
    Nakonec polévku zjemníme mlékem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.