Polévka Cultivateur
115 min.
Ingredience
- 120gramůCeler bulvový
- 120gramůPetržel kořen
- 120gramůMrkev kořen
- 250gramůHouby čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 200mililitrůMléko plnotučné
- 1300mililitrůVývar z hovězích kostí
- 80gramůSlanina vepřová
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
536 mg
Postup přípravy
- 1Celer, mrkev a petržel oloupeme a nakrájíme nadrobno. Houby dobře očistíme a nakrájíme na plátky.
- 2V hrnci rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme zeleninu s houbami, krátce zasmahneme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přivedeme k varu, potom plamen stáhneme a na mírném ohni vaříme hodinu a půl.
- 3Nakonec polévku zjemníme mlékem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.