Polévka Fermière

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
25 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme 40 g sádla. Očištěnou zeleninu jemně nakrájíme a na rozpuštěném sádle osmahneme. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přivedeme k varu, plamen stáhneme a na mírném ohni vaříme jednu hodinu.
  • 2
    Z krajíců chleba odřízneme kůrky, chléb nakrájíme na malé kostky a osmažíme na 40 g sádla.
  • 3
    Polévku zjemníme smetanou a servírujeme se zvlášť podávaným opečeným chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.