Polévka hovězí s rýží a parmazánem

70 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmahneme na rozehřátém másle.
  • 2
    Na nudličky nakrájíme hovězí plátky, přidáme k cibuli a smažíme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dopoloměkka dusíme.
  • 3
    Opranou rýži přisypeme, zalijeme malým množstvím vývaru a doměkka uvaříme.
  • 4
    Zalijeme zbylým vývarem, posypeme parmazánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.