Polévka hovězí s rýží a parmazánem
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůHovězí maso přední
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůRýže loupaná
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1,5litryHovězí vývar základní
- 250mililitrůVoda pitná
- 40gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
22 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmahneme na rozehřátém másle.
- 2Na nudličky nakrájíme hovězí plátky, přidáme k cibuli a smažíme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dopoloměkka dusíme.
- 3Opranou rýži přisypeme, zalijeme malým množstvím vývaru a doměkka uvaříme.
- 4Zalijeme zbylým vývarem, posypeme parmazánem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.