Polévka minestrone s pestem

85 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce dáme vývar, rajčata, víno, cibuli, mrkev, kedlubnu, celer a papriku. Přivedeme k varu a 20 minut vaříme na mírném ohni, dokud není zelenina měkká.
  • 2
    Přidáme ostatní suroviny a povaříme 40 minut. Občas zamícháme a vaříme do změknutí.
  • 3
    V kuchyňském robotu smícháme bazalku, česnek a parmazán. Přiléváme olej, až vznikne pasta.
  • 4
    Osolíme, opepříme a podáváme polévku ve velkých miskách.
  • 5
    Do každé misky přidáme lžíci pesta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.