Polévka pastýřská

80 min.
Česká republika
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drobně nakrájenou cibuli si zpěníme na másle, přidáme nadrobno nakrájené vepřové maso a osmahneme. Maso osolíme, podlijeme a dusíme cca 10 min.
  • 2
    Brambory nakrájené na kostičky přidáme k masu a opět dusíme.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrájíme a přidáme k ostatnímu.
  • 4
    Polévku dolijeme potřebným množstvím vody a vaříme vše do měkka.
  • 5
    Hotovou polévku posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.