Polévka s červenou čočkou

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a plátky česneku zpěníme na rozehřátém oleji. Přidáme rajčatový protlak, propláchnutou červenou čočku, nadrobno nasekanou chilli papričku a oloupané, na kostičky nakrájené brambory.
  • 2
    Vše zalijeme vývarem, uvedeme do varu, přidáme cukr, osolíme a zvolna vaříme doměkka.
  • 3
    Nakonec do uvařené polévky přidáme oloupaná, na dílky nakrájená rajčata, citronovou šťávu a nasekanou bazalku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.