Polévka s cizrnou a těstovinami

95 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1063 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
35 g
Sacharidy
148 g
Vláknina
29 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátý olej vložíme rozmixovanou nebo na jemno nakrájenou cibuli, mrkev a celer a za stálého míchání smažíme 7 minut.
  • 2
    Poté přimícháme cizrnu a fazole. Zalijeme rajčatovým protlakem a vodou a za stálého míchání vaříme 5 minut.
  • 3
    Přilijeme 475 ml vývaru, přidáme sůl, pepř a jednu snítku rozmarýnu. Uvedeme do varu a pod poklicí necháme vařit při mírné teplotě 60 minut.
  • 4
    Poté dolijem zbylý vývar, přidáme těstoviny a vaříme už bez poklice 7 minut.
  • 5
    Na konec vyjmeme rozmarýn a dle chuti dokořeníme. Polévku můžeme podávat s nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.