Polévka s fazolemi, chorizem a špenátem
25 min.
Ingredience
- 350gramůKlobása Chorizo
- 60gramůCibule
- 15mililitrůOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
- 1200mililitrůVývar drůbeží
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 400gramůFazole bílé
- 130gramůBaby špenát
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1163 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
44 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
17 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a česnek očistíme a pokrájíme na malé kousky. Chorizo pokrájíme na kolečka. Špenát omyjeme a necháme okapat.
- 2Olej rozpálíme a smažíme na něm 5 minut chorizo a cibuli, poté přidáme česnek a protlak. Vaříme asi 1 minutu. Přilijeme vývar, rajčata a fazole. Uvedeme k varu a vaříme 10 minut. Vmícháme špenát, osolíme a opepříme. Povaříme ještě 3 minuty a ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.