Polévka s fazolkami
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůFazolky mražené
- 20gramůCeler řapíkatý
- 1lžičkaSůl
- 1,5litryVoda pitná
- 30gramůPetržel kořen
- 2kusyMrkev kořen
- 10gramůČesnek
- 1kostkaBujón slepičí
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mrkev, celer, fazolky, cibuli, petržel a česnek nakrájíme na malé kousky.
- 2V hrnci na rozpuštěném másle orestujeme připravenou nakrájenou zeleninu.
- 3Do orestované zeleniny přilijeme vodu s bujónem a osolíme.
- 4Vše vaříme 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.