Polévka s masovými knedlíčky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
937 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso opláchneme a jemně umeleme. Přidáme sůl, polovinu vína, muškátový květ, sójovou omáčku, solamyl a vejce. Vše dobře promícháme a z hmoty tvoříme kuličky, které vaříme ve vývaru spolu s jemně nakrájenou mrkví a pórkem.
  • 2
    Vývar ochutíme zbylým vínem, glutasolem a mletým pepřem. Vše ještě krátce povaříme.
  • 3
    Při podávání do každé porce vkládáme omytou a jemně nakrájenou petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.