Polévka s mrkví, fenyklem a tymiánem

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
624 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
12 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nasekanou cibuli spolu s očištěným, nakrájeným pórkem, fenyklovými semínky a tymiánem zvolna osmahneme v kastrolu s kapkou oleje. Když se koření rozvoní, přidáme očištěnou, na kostky nakrájenou mrkev a fenykl. Několik minut restujeme, přilijeme netučný vývar, osolíme a opepříme. Vaříme do změknutí zeleniny, podle potřeby můžeme přilít trochu vody.
  • 2
    Polévku nalijeme do misek a ozdobíme nakrájenou natí z fenyklu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.