Polévka s mušlemi na víně

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mušle očistíme a pět minut povaříme přikryté na víně. Ty, co se neotevřou, vyhodíme. Tekutinu scedíme a uschováme. Mušle vyloupeme.
  • 2
    Na oleji osmažíme nasekanou cibuli, dva prolisované stroužky česneku, pokrájený celer a nasekanou šalotku. Přidáme vyloupané mušle, vývar, kostičky brambor a kostičky oloupaných rajčat. Vaříme je pomalu dvacet pět minut. Vmícháme petrželku, pepř.
  • 3
    Pokrm podáváme okamžitě s několika lžicemi jogurtu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.