Polévka s omeletovými nudlemi

20 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
10 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
974 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mléce rozšleháme vejce, osolíme, přidáme petrželku a muškát a vymícháme řídké těsto. Necháme je asi 10-15 minut odpočinout.
  • 2
    Těsto v tenké vrstvě nalijeme na horkou, vymaštěnou pánev a po obou stranách pečeme. Omelety po vychladnutí svineme a rozkrájíme na tenké nudle.
  • 3
    Nudle rozdělíme na talíře nebo na polévkové misky, přelijeme je horkým vývarem a posypeme jemně nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.