Polévka s uzenou treskou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
17 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejem máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a celer na kostičky a za častého míchání opékáme cca 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Zelenina nesmí změnit barvu.
  • 2
    Přidáme brambory a mrkev nakrájené na kostičky. Přilijeme vodu. Osolíme a opepříme. Obsah přivedeme k varu, snížíme teplotu a pozvolna vaříme 10 minut, dokud zelenina nezměkne. Přidáme maso z tresky a vaříme dalších 10 minut.
  • 3
    Zvolna přilijeme mléko a prohřejeme. Polévku dochutíme solí a pepřem a podáváme horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.