Polévka Šči z hovězího masa

160 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
17 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou zeleninu a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Vodu osolíme a přivedeme k varu. Když začne vřít, vložíme do ní hovězí maso vcelku, pokrájenou zeleninu, opepříme a přidáme papriku.
  • 3
    Kysané zelí scedíme, rukou trochu vyždímáme, abychom se zbavili přebytečné tekutiny, a zelí trochu pokrájíme. Přidáme do hrnce a přivedeme k varu. Stáhneme plamen, zakryjeme pokličkou a na mírném ohni vaříme 2 hodiny.
  • 4
    Z uvařené polévky vyndáme maso, které nakrájíme na kousky a vrátíme zpět.
  • 5
    Přidáme rajčatový protlak a těsně před podáváním zjemníme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.