Polévka se skopovým masem

215 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopovou kýtu omyjeme, odblaníme a odkrájíme tučné části. Maso dáme vařit do osolené vody. Přidáme kořenovou zeleninu, celou cibuli opečenou ve slupce na plotně, pokrájené rajče a celý pepř. Vaříme do doby, až maso bude měkké, přibližně 2-3 hodiny. Vývar scedíme, maso nakrájíme na kousky a vrátíme do polévky. Krátce zavaříme domácí nudle.
  • 2
    Polévku servírujeme s drobně nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.