Polévka se skopovým masem
215 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusMrkev kořen
- 6lžicNudle domácí
- 1kusPetržel kořen
- 1kusRajčata
- 5kusůPepř černý celý
- 1lžíceSůl
- 2litryVoda pitná
- 0,5kusCeler bulvový
- 0,5kilogramSkopová kýta
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Skopovou kýtu omyjeme, odblaníme a odkrájíme tučné části. Maso dáme vařit do osolené vody. Přidáme kořenovou zeleninu, celou cibuli opečenou ve slupce na plotně, pokrájené rajče a celý pepř. Vaříme do doby, až maso bude měkké, přibližně 2-3 hodiny. Vývar scedíme, maso nakrájíme na kousky a vrátíme do polévky. Krátce zavaříme domácí nudle.
- 2Polévku servírujeme s drobně nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.