Polévka se slaninou, zelím a těstovinami

53 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí očistíme, opláchneme a nakrájíme na nudličky, česnek rozdrtíme, slaninu nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na oleji osmažíme slaninu s česnekem a zelím za stálého míchání. Po dvou minutách přilijeme drůbeží vývar, ochutíme solí, pepřem a na mírném plameni vaříme za občasného míchání. Po půl hodině přisypeme těstoviny a vaříme ještě asi 12 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.