Polévka se šunkou, bramborami a zeleninou

120 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
3 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
24 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku dáme přes noc do studené vody. Necháme ji okapat a dáme ji do hrnce s bobkovými listy, plátky cibule a 1500 ml studené vody. Polévku přivedeme do varu na hodinu a půl. Pak vyjmeme maso a vývar necháme lehce zchladnout. Do kastrolu dáme maso, papriku a kousky brambor a ve vývaru je vaříme dvacet minut.
  • 2
    V kastrolu povaříme ještě nakrájenou kapustu a fazole. Osolíme je a popepříme a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.