Polévka Viennoise

160 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
996 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílé fazole namočíme do studené vody a necháme 2 hodiny nabobtnat. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Libové hovězí maso nakrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém maso opékáme ze všech stran. Přidáme cibuli, za stálého míchání ještě chvíli opékáme. Když cibule zesklovatí, přidáme rýži, zalijeme vodou a osolíme. Vodu z namočených fazolí slijeme a fazole přidáme do polévky. Vaříme 2 hodiny a podáváme posypané petrželovou natí nasekanou nadrobno.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.