Polévka Viennoise
160 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí maso přední
- 2kusyCibule
- 200gramůFazole bílé
- 80gramůRýže loupaná
- 1lžičkaSůl
- 60gramůSádlo škvařené
- 1,5litryVoda pitná
- 2lžícePetržel - nať
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
996 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Bílé fazole namočíme do studené vody a necháme 2 hodiny nabobtnat. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.
- 2Libové hovězí maso nakrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém maso opékáme ze všech stran. Přidáme cibuli, za stálého míchání ještě chvíli opékáme. Když cibule zesklovatí, přidáme rýži, zalijeme vodou a osolíme. Vodu z namočených fazolí slijeme a fazole přidáme do polévky. Vaříme 2 hodiny a podáváme posypané petrželovou natí nasekanou nadrobno.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.