Polévka z čekankových puků

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
10 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
996 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekankové puky omyjeme a rozebereme. Nakrájíme nadrobno, přisypeme na hlubší pánev s rozehřátým máslem a chvilku dusíme. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme saturejku a vaříme 15 minut. Nakonec vmícháme rozšlehané žloutky, necháme projít varem a odstavíme.
  • 2
    Porce polévky posypeme kostičkami nasucho opečeného chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.