Polévka z čerstvého zelí a masa

180 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso vložíme do vroucí osolené vody a vaříme zhruba 2 hodiny. Ne zcela do měkka.
  • 2
    Zelí mezitím pokrájíme na proužky, očištěnou zeleninu na větší kousky.
  • 3
    Na rozehřátém másle zpěníme rozkrájenou cibuli, přidáme zeleninu, zelí a mírně podusíme.
  • 4
    Vše pak přidáme k měknoucímu masu a necháme povařit cca 15 min. Poté přisypeme na kostky rozkrájené brambory. Po dalších 15 minutách přidáme oloupaná a na kolečka rozkrájená rajčata.
  • 5
    Polévku povaříme ještě cca 10 min.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.