Polévka z Dauphiné

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
593 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo, zeleninu pokrájíme na menší kousky a přisypeme do hrnce – brukev, tykev a brambory. Zakryjeme pokličkou a dusíme asi 8 minut. Zalijeme vodou, mlékem, osolíme a vaříme asi 20 minut.
  • 2
    Vlasové nudle uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Do polévkové mísy vložíme nudle a zalijeme horkou polévkou. Ozdobíme posekaným kerblíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.