Polévka z divokého holuba s krupičkou

70 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
854 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
596 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Holuba očistíme, vykucháme a vložíme do studené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou a celým pepřem. Vaříme pomalým varem, až je maso měkké.
  • 2
    V mezičase na másle udusíme pokrájené houby, které jsme nechali v 2 dl vody alespoň půl hodiny namočené.
  • 3
    Do čistého hrnce přecedíme vývar, přivedeme ho k varu, zašleháme do něj krupičku a rozšlehané vejce.
  • 4
    Prochladlé maso obereme a vložíme prohřát do polévky spolu s pokrájenou zeleninou a scezenými houbami. Polévku dochutíme solí a před podáváním vsypeme posekanou petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.