Polévka z fazolemi a zeleninou

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
7 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polévku připravujeme ve větším hrnci. Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přisypeme italské bylinky, mletou papriku, konzervovaná loupaná rajčata nakrájená na kousky, rajčatový protlak, plátky mrkve, kostky cukety, plátky celeru, zeleninový vývar a po přivedení k varu stáhneme plamen a vaříme 20-30 minut.
  • 2
    Pak do polévky nasypeme konzervované okapané fazole canelli (nebo jiné velké bílé fazole), neustále mícháme a 2 minuty zahříváme. Osolíme, opepříme, přidáme lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.