Polévka z hovězího masa s ovesnými vločkami

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
440 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso vložíme do 1 l teplé vody s pepřem a vaříme. K téměř měkkému masu přidáme očištěnou zeleninu a dovaříme doměkka.
  • 2
    Vývar scedíme a přidáme na másle osmahnuté ovesné vločky. Uvaříme je doměkka.
  • 3
    Nakonec do polévky vložíme uvařené, na kostičky nakrájené hovězí maso a zeleninu a jen prohřejeme. Přisypeme nasekanou pažitku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.