Polévka z hovězího masa s ovesnými vločkami
100 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 300gramůHovězí maso přední
- 1lžičkaSůl
- 80gramůZelenina kořenová
- 20gramůMáslo čerstvé
- 40gramůOvesné vločky
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
440 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso vložíme do 1 l teplé vody s pepřem a vaříme. K téměř měkkému masu přidáme očištěnou zeleninu a dovaříme doměkka.
- 2Vývar scedíme a přidáme na másle osmahnuté ovesné vločky. Uvaříme je doměkka.
- 3Nakonec do polévky vložíme uvařené, na kostičky nakrájené hovězí maso a zeleninu a jen prohřejeme. Přisypeme nasekanou pažitku a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.