Polévka z jazyka
110 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPolévkové koření
- 1špetkaPetržel - nať
- 1250mililitrůVoda pitná
- 1kusHovězí jazyk
- 200gramůZelenina kořenová
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
69 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Vápník
11 mg
Postup přípravy
- 1Jazyk naklepeme a vaříme, dokud nezměkne. Část jazyka nakrájíme na proužky a povaříme s nakrájenou zeleninou. Okořeníme dle chuti.
- 2Polévku podáváme s různou zavářkou.
- 3Vařený jazyk můžeme podávat jako samostatné jídlo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.