Polévka z jelítka

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
577 mg
Cukr
688 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme krupky doměkka.
  • 2
    Drobně nasekanou cibuli zpěníme na oleji, přisypeme hladkou mouku a za stálého míchání osmažíme dorůžova - zředíme vodou a dobře rozmícháme.
  • 3
    Přidáme jelítko vymačkané ze střívka, prolisovaný česnek, majoránku, pepř, sůl a povaříme.
  • 4
    Kroupy vložíme do hotové polévky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.